Καλώς ήλθατε στο insurancecenter.gr

   Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται  στον χώρο της παροχής υπηρεσιών διαθέτει άδεια ασφαλιστικού πράκτορα και συντονιστή ασφαλιστικών πρακτόρων . Κατά συνέπεια ένας  από τους κλάδους των υπηρεσιών στους οποίους δραστηριοποιείται είναι η παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών και μάλιστα με γνώμονα να καλύπτει μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών κάθε είδους πιθανό κίνδυνο.  Αλλες υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω της εταιρείας μας είναι οι συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου πάντα με γνώμονα την προσφορά ανταγωνιστικών  τιμών στους καταναλωτές. Επίσης η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα εξόφλησης κάθε είδους λογαριασμών ώστε οι πελάτες αποφεύγουν τις ουρές των τραπεζών.
   Φιλοδοξία μας στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας οικονομικές και σύναμμα αξιόπιστες υπηρεσίες  στους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία μας . Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους των ασφαλιστικών υπηρεσιών καθώς και στην παροχή υπηρεσιών συνδέσεων ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου ,επίσης δίνει την δυνατότητα σε όσους πελάτες της επιθυμούν να εξοφλήσουν μια σειρά από λογαριασμούς στα γραφεία μας αποφεύγοντα τις ουρές στις τράπεζες .Στο χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών εκτός από τον κλάδο αυτοκινήτων που καλύπτει κάθε είδους όχημα καλύπτει και όλους του υπόλοιπους κλάδους των ασφαλιστικών υπηρεσιών. Ενδεικτικά στο κλάδο αυτοκινήτων εκτός από τις κλασικές ασφαλίσεις ΕΙΧ,ΦΙΧ και ΦΙΧ αγροτικά προσφέρει λύσεις σε ενοικιαζόμενα οχήματα ,οχήματα σχολής οδηγών ,τουριστικά λεωφορεία , αστικά και υπεραστικά καθώς και φορτηγά δημοσίας χρήσεως εθνικών και διεθνών μεταφορών και ταξί. Επίσης στους επισκέπτες της ιστοσελίδας δίνει την δυνατότητα ανεξάρτητου συμβολαίου οδικής βοήθειας το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο αστικής ευθύνης του αυτοκινήτου. Σε συνεργασία με κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγό αλλά και πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου είναι σε θέση να δώσει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας την δυνατότητα να μειώσουν τους λογαριασμούς τους πάνω από 30%.
   Φιλοσοφία μας δεν είναι να δώσουμε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας μια ψυχρή πλατφόρμα μέσα από την οποία  να μπορεί ο καθένας να υπολογίζει τα ασφάλιστρα του οχήματος του ή οποιασδήποτε άλλες υπηρεσίες επιθυμεί .
  Φιλοσοφία μας είναι η επαφή με τον επισκέπτη της ιστοσελίδας όπου θα μας εξηγήσει τι ακριβώς θέλει, θα ακούσει τις προτάσεις μας και μαζί θα βρούμε την κατάλληλη τιμή της υπηρεσίας που θέλει να αγοράσει. Φιλοσοφία μας ήταν και είναι πάνω από όλα η προσωπική επαφή με τον πελάτη έστω και μέσω τηλεφώνου.